voorraad bevivino# Missie geslaagd!! – Missione riuscita! Met trots delen wij u mede dat het gelukt is om geweldige Valpolicalla wijn aan te kunnen bieden van twee unieke – nog niet eerder in Nederland verkrijgbare – wijnhuizen: Monteci Viticoltori en Vigna ‘800.

Het leuke is dat het compleet verschillende bedrijven zijn. Zo is de aanblik van Monteci  groot en modern, maar ook intiem en elegant. Vigna ‘800 is kleinschaliger, traditioneler, met een uitstekend restaurant en uitstekende overnachtingsmogelijkheid.

Beide ‘aziende’ zijn typisch Italiaanse familiebedrijven. Persoonlijk, bijzonder trots op de streek waar zij vandaan komen, op het eigenhandig opgebouwde bedrijf en ‘last but not least’ op de fantastische Valpolicellawijnen! Wij zijn blij om hier een heel klein beetje deel van uit te mogen maken!

Beiden delen een enorme passie voor het maken van Valpolicella wijnen met de modernste technieken. Met respect voor traditie én de natuur. Zowel Monteci en Vigna ‘800 hebben bewust gekozen voor biologisch of biodynamisch wijngaarden. De keuze is groot: van Valpolicella’s, Ripasso, Amarone, Recioto en de Passito Bianco.

Naast de rode wijnen uit het classico gebied, midden in de Valpolicella streek, willen wij u ook laten genieten van de wijnen (ook wit!) uit de buurt van het Gardameer. Kies uit Bardolino (rood), de Bardolino Chiaretto (rosé), Lugana (wit), Garganega, Pinot Grigio (wit) en verschillende spumantes.

Bestellen of meer informatie: bel (06) 330422 665 of mail info@bevivino.nl.

 

Share